Labioplastia


Aceasta interventie consta in micsorarea sau modelarea labiilor. Este o interventie simpla care se efectueaza sub anestezie locala si dureaza 15-30 minute. Pacienta isi poate relua activitatile dupa 1-2 zile.

Postoperator se va simti discomfort, apar vanatai si umflarea zonei, insa vor trece in maxim 3 saptamani. Dureaza 3 luni pana cand labiile sunt vindecate complet. Firele se absorb. Actul sexual trebuie evitat in primele 6 saptamani.

Tariful pentru aceasta interventie este:

  • Cu anestezie locala - 950 euro
  • Cu anestezie generala - 1500 euro

Vaginoplastia


Vaginoplastia sau reintinerirea vaginului este o procedura la care apeleaza pacientele care au trecut printr-o sarcina sau au un canal vaginal largit sau ingust. Se efectueaza ingustarea sau largirea vaginului si intarirea zonelor musculare.

Aceasta interventie necesita spitalizare si o supraveghere medicala daca anestezia este generala. Se efectueaza cu anestezie locala sau generala si dureaza 1-2 ore. Reluarea activitatilor se face la 7 zile dupa operatie.

Cicatricile se vor afla in interiorul vaginului. Firele se vor absorbi. Viata sexuala se reia dupa 6 saptamani, iar efortul fizic trebuie evitat.

Riscurile sunt minime. Pot aparea umflaturi,vanatai si sangerari postoperatorii care sunt normale.

Tariful pentru aceasta interventie este de 1600 euro.

Himenoplastia


Himenoplastia este o interventie avand ca rezultat reconstructia himenul.

La aceasta procedura se apeleaza din diferite motive religioase sau psihologice.

Este o operatie simpla care dureaza 30 de minute , cu recuperare rapida. In primele zile exista un discomfort cu sangerari care vor fi atenuate prin tratament. Vindecarea completa dureaza 4-6 saptamani.

Tariful pentru aceasta procedura este de 650 euro.

Liposuctie regiune pubiana


Procedura este una relativ simpla si candidatele ideale sunt femeile care sunt deranjate de aspectul muntelui pubian.

Anestezia este locala.Se efectueaza mici incizii, se introduce o canula mica,iar grasimea este suctionata.

Pacientele isi reiau activitatile la o saptamana dupa operatie. Simptomele se vor atenua prin tratament cu analgezice, iar procesul de vindecare dureaza cateva luni.

Tariful pentru aceasta interventie este de 1500 euro.