Abdominoplastie


Detalii

Abdominoplastia este o procedura chirurgicala care se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor cu o piele inelastica in etajul abdominal inferior. Este o interventie care se completeaza cu liposuctia, prin indepartarea excesului de piele care devine inestetic in urma eliminarii grasimii din tesutul adipos. Multe persoane apeleaza la aceasta interventie in urma pierderii in greutate, a sarcinii sau datorita varstei.

Operatia consta intr-o incizie care se face deasupra parului pubian cu ajutorul careia excesul de piele si grasime este indepartat. Pielea este intinsa, suturata si apoi bandajata.

Marirea sanilor


Detalii

Implantul mamar are ca rezultat volumizarea sanilor in urma introducerii unei proteze sub muschiul pectoral. Aceasta interventie nu ridica sanii, ci ofera un volum. Pentru ridicarea sanilor puteti opta pentru un lifting mamar, asociat sau nu cu inserarea unui implant mamar.

Siliconul este folosit de peste 50 de ani in chirurgia plastica si este un material sintetic care nu reactioneaza chimic, alergic sau electric.

Implanturile mamare utilizate in clinica noastra sunt de cea mai buna calitate "Mentor", numarul 1 in lume si singurul made in USA.

Acestea au studii clinice, gel la polul superior al implantului pentru eficienta maxima, au risc minim de rotatie si de contractura capsulara si se insera sub muschiul pectoral.

Interventia se realizeaza sub anestezie generala, in conditii de maxima siguranta si igiena, iar timpul total al interventiei variaza intre o ora si patru ore in functie de comexitate.

Sunt cunoscute doua tehnici de interventie: implantul se introduce printr-o incizie la nivelul santului submamar (sub san) sau implantul este introdus prin indepartarea areolei (zona maronie din jurul sfarcului).

Locul de insertie, tipul de incizie si alte informatii legate de operatie vor fi stabilite de catre doctor impreuna cu pacienta la consultatia initiala preoperatie.

Sanii de revista se obtin doar aici!

Ridicarea sanilor


Detalii

Liftingul mamar (medical mastopexie) este o procedura cunoscuta in limbaj popular sub denumirea de operatie de ridicare a sanilor. Este o interventie chirurgicala ce consta in elevatia si remodelarea conturului sanului lasat.

Pierderea elasticitatii pielii, efectele gravitatiei, fluctuatiile in greutate, un program sever de dieta, sarcina sau alaptarea pot afecta fermitatea si implicit forma sanilor.

De asemenea, procesul de imbatranire determina modificari ale sanilor prin pierderea volumul tesutului adipos si scaderea elasticitatii tegumentare. Ridicarea sanilor se poate face la orice varsta, dar se recomanda dupa ce dezvoltarea sanului e completa.

Bine de stiut este faptul ca o operatie de ridicare a sanilor nu afecteaza capacitatea de alaptare. Totusi este de mentionat ca pacientele ce recurg la mastopexie trebuie sa fie majore, sanatoase, sa nu fie sau sa nu ramana gravide imediat dupa operatie.

Cand este necesara o operatie de ridicare a sanilor?

Este indicat sa apelati la operatia de ridicare a sanilor daca va aflati in cel putin una din urmatorele situatii generale:

  • Sanii sunt atarnati sau lasati.
  • Sanii si-au pierdut fermitatea si elasticitatea.
  • Areolele si mameloanele sunt indreptate in jos sau pozitionate sub santul submamar(inframamar).

Recent am venit in intampinarea nevoilor tale de recuperare postoperatorie, indiferent de procedura chirurgicala pe care o alegi prin achizitionarea ultimului model de radiocauter Ellman brevetat la Geneva.

Acesta produce leziuni tisulare minime, durerea postoperatorie fiind mult redusa, timpul de recuperare fiind astfel de 5-6 ori mai mic!

Investim pentru tine si confortul tau!

Micsorarea sanilor


Detalii

Ce este mamoplastia de reducţie?

 

Greutatea excesiva a sanilor reprezinta o problema atat din punct de vedere estetic, dar si din punct de vedere al sanatatii, deoarece genereaza in mod frecvent dureri la nivelul coloanei vertebrale,cu posibilitatea deformarii acesteia. De asemenea , gatul si umerii sunt regiuni afectate de aceasta problema. Pe langa posibilele afectiuni ce pot aparea sub nivelul sanului, precum dermatita pacientele remarca dificultate in efectuarea activitaţilor fizice.

In cazuistica prezenta se remarca un volum marit al sanilor atat la pacientele supraponderale, cat si la cele cu un indice de masa corporala in limitele normale. Cu toate acestea, prima categorie este mai predispusa. Planul de tratament este reprezentat de o solutie chirurgicala in ambele cazuri , prin procedura de reductie mamara.

Aceasta presupune inlaturarea unei portiuni din glanda mamara, proportionala cu volumul acesteia. O situatie demna de luat in seama este aceea a pacientelor care de abia au nascut si alapteaza. Pentru a evita complicatii, acestea trebuie sa astepte minim 6 luni. Pe perioada alaptarii, sanii oricum se vor lasa si de accea interventia se recomanda a fi amanata dupa nastere, cu exceptia situatiei in care volumul excesiv al glandei mamare determina complicatii de natura medicala.

Lifting feselor


Detalii

Liftingul de fese presupune o intervenţie chirurgicala care poate imbunataţi forma şi conturul feselor, eliminand tegumentul şi grasimea in exces de la nivel fesier(gluteal).

Liftingul de fese poate constitui o arma eficienta impotriva a ceea ce denumim, in limbaj comun, „un fund lasat”.

Acesta poate fi util, ca si in cazul sanilor, persoanelor care au scazut sever in greutate, au pielea lasata din cauza avansarii in varsta sau işi doresc o ameliorare a aspectului posteriorului. De cele mai multe ori, exerciţiile fizice nu sunt suficiente pentru a avea efectele scontate. De asemenea, pacienţii care au facut o liposucţie sunt buni candidaţi pentru intervenţia de lifting de fese, deoarece lipoaspiraţia poate lasa tegument in exces, care atarna şi necesita ridicare. Medicii plasticieni recomanda efectuarea ambelor proceduri, lifting de fese şi lipoaspiraţie, in acelaşi timp.

Chirurgia zonelor genitale


Detalii

Organele genitale feminine pot avea un aspect inestetic in urma dezvoltarii unor malformatii sau accidente.Desi femeile au o retinere in a discuta despre acest subiect, interventiile asupra organelor genitale sunt solicitate.

Lipoaspiratie/Liposuctie


Detalii

Lipoaspiratia este o interventie care are ca scop indepartarea depozitelor de grasime. Aceasta procedura nu inseamna slabire ci remodelarea zonelor in cazul persoanelor care au depozite adipoase in exces si au o greutate aproape normala,sunt sanatosi fizic si au o piele elastica.

De obicei, depozitele de grasime apar in zona abdominala, a coapselor, bratelor, feselor,a gambelor dar si a fetei. Pentru barbati, interventia este mai solicitata in zona pectorala.

Greutatea pe care o aveti trebuie sa fie stabila pentru ca rezultatul acesteia este permanent doar daca aveti o greutate stabila.Nu se recomanda liposuctia pentru persoanele supraponderale.Nu este un tratament impotriva obezitatii,iar celulitate nu se diminueaza in urma acestei interventii.

Implant pectoral masculin


Detalii

Operatia implantului pectoral are ca scop imbunatatirea aspectului pieptului. In general, barbatii apeleaza la aceasta interventie pentru ca indiferent daca ar merge la sala si ar incerca sa isi lucreze muschii pectorali, nu pot trece de limita genetica, iar rezultatul nu este cel dorit.

Chirurgie intima masculina


Detalii

Aceasta interventie se adreseaza exclusiv barbatilor care au nevoie de un confort pentru a-si imbunatati aspectul fizic,starea psihica, increderea in sine in ceea ce priveste zona intima.