Despre tratament


Microdermabraziunea este o procedură non-chimică, neinvazivă, prin care se utilizează un aparat de microcristale de diamant pentru a îndepărta stratul exterior al celulelor moarte ale pielii uscate și pentru a descoperi pielea mai tânără și mai sănătoasă. Microdermabraziunea încurajează, de asemenea, producerea unui nou strat de celule de piele cu niveluri mai ridicate de colagen și elastină, care îmbunătățește în continuare aspectul pielii.

Microdermabraziunea ajută la producerea straturilor de piele mai groase și mai sănătoase; tratamente multiple sunt vitale pentru că ele încurajează producerea unui nou strat de celule ale pielii care conține niveluri mai ridicate de colagen și elastină. Ambele componente sunt esențiale pentru o piele sănătoasă și vibrantă și vă vor îmbunătăți în continuare tenul și aspectul general al pielii.

Este un tratament indispensabil in curatarea si intretinerea sanatatii pielii care este necesar inainte de orice alta procedura,cum ar fi un peeling chimic sau mezoterapie.