Volumizare buze


Buzele pot deveni mai senzuale cu ajutorul acidului hialuronic in functie de cantitatea injectata. Puteti opta pentru volumizarea cu 0.5, 1, 1.5, 2, 2.5 sau chiar 3 ml.

Cea mai mare cantitate injectata, in clinica noastra, a fost de 3 ml la o singura pacienta, intr-o singura sedinta, iar rezultatul a fost unul super. Trebuie amintit faptul ca la prima injectare, la fel ca si in cazul injectarii toxinei botulinice, remanenta(durabilitatea produsului) este mai mica. Organismul secreta o enzima care se numeste hialuronidaza si care va topi mai rapid acidul din zonele injectate. Se poate injecta atat cu ac, cat si cu canula(un ac mai lung si bont la varf).

Se stie inca din Antichitate ca buzele pline sunt expresia feminitatii si a senzualitatii. Anestezia este intraorala, deci durerea inexistenta. Asadar te asteptam cu drag pentru a beneficia si tu de buze perfecte, fara durere!

 • Hyabell (Germany) - 1ml 240 euro
 • Princess (Austria) - 1ml 240 euro
 • Juvederm Ultra (France) - 1ml 240 euro
 • Juvederm Voluma (France) - 1ml 275 euro
 • Dermafil (France) - 1ml 240 euro
 • Stylage (France) - 1ml 240 euro
 • Restylane (Sweden) - 1ml 275 euro
 • Teosyal (Switzerland) - 1ml 275 euro
 • Neauvia (Italy) - 1 ml 240 euro
 • Hialurondiaza (topire acid) - 150 euro

Estompare santuri nazogeniene


Estomparea santurilor nazolabiale(ridurile oblice dintre aripile nasului si colturile gurii) este un procedeu din ce in ce mai cerut la noi in clinica. Se poate realiza atat cu ac, cat si cu canula.

Maximum injectat a fost de 2.5 ml la o singura pacienta, intr-o singura sedinta. Anestezia este pe baza de crema cu lidocaina, asadar nu veti simti mai nimic.

Nu lasa aceste riduri sa iti stirbeasca increderea in tine!

Vino la injectare!

Umplere cearcane


Cearcanele au fost si vor fi mereu o problema importanta la ambele sexe. Se pot trata in mai multe feluri. Se pot umple, hidrata si depigmenta. Ca si alternativa la cele de mai sus, putem utiliza fire bioresorbabile pentru a le face sa para mai putin proeminente.

Cel mai mult se recomanda 1 ml in aceasta zona care absoarbe foarte multa apa. Anestezia este pe baza de crema cu lidocaina asadar durere zero garantata.

Pentru ca punem mai presus de orice sanatatea si satisfactia pacientilor nostri folosim la absolut toate interventiile din aceasta zona asa-numita canula, un ac lung bont la varf, care ne asigura un tratament 100% lipsit se riscuri.

Volumizare pometi


Prin injectarea acidului hialuronic la acest nivel redam volumul etajului mijlociu al fetei, aceasta capatand astfel o forma triunghiulara cu baza in sus si varful in jos, practic idealul de frumusete feminina.

Cantitatea optima este 1 ml pe fiecare parte(in total 2 ml la ambii pometi) iar procedura se realizeaza fie cu ac, fie cu canula.
Anestezia este topica(pe baza de crema cu lidocaina) si ofera pacientilor linistea de care au nevoie in timpul interventiei.

Va recomandam cu caldura sa o incercati!

Estompare riduri fine


Estomparea ridurilor fine, fie ca sunt localizate perioral(in jurul gurii), fie periorbital(in jurul ochilor) sau in orice alta zona a fetei se realizeaza prin mai multe proceduri precum: injectare de acid hialuronic, PRP("tehnica Vampir" sau Dracula"), mezoterapie, laser fractional cu CO2, peeling chimic superficial, mediu sau profund sau microdermabraziune.

Anestezia pentru majoritatea procedurilor( in afara de laser) este pe baza de crema cu lidocaina asadar durere zero garantata.

Timpul mediu necesar pentru aceste interventii este de 30 minute.

Smoker lines


Ridurile de fumator("smoker lines") sunt situate intre nas si gura si incep sa devina vizibile incepand cu varsta de 40 de ani la majoritatea pacientilor dar chiar si la persoane mai tinere. Se pot trata cu:

 • Acid hialuronic
 • Toxina botulinica
 • Fire bioresorbabile
 • Laser fractional
 • Peeling chimic mediu-profund
 • Vampire facial (PRP / Terapia Vampir) plus mezoterapie.

Anestezia este topica(pe baza de crema cu lidocaina) sau intraorala(ca la stomatolog) iar durerea zero. Timpul mediu necesar pentru majoritatea procedurilor este de 15-20 minute.
Daca va supara aceste riduri, apelati cu incredere la specialistii clinicii noastre.

Rinocorectie


Rinocorectia cu acid hialuronic este procedura prin care nasul tau va avea acea forma mult dorita fara acea portiune boselata(cocoasa), avand un aspect fin si o linie perfecta.

Deasemenea se poate ridica varful nasului fie prin injectarea acidului hialuronic, fie a toxinei botulinice.

Anestezia este pe baza de crema cu lidocaina asadar durere minima garantata.
Timpul necesar pentru aceasta interventie este de aproximativ 20 minute.

Estompare riduri zona gatului


Ridurile de pe gat denumite sugestiv de catre americani "collier lines" ne tradeaza de multe ori, la fel ca si mainile, adevarata varsta.

Acestea pot fi abordate prin mai multe proceduri:

 • Acid hialuronic
 • Toxina botulinica
 • Fire bioresorbabile
 • Vampire facial (PRP)
 • Mezoterapie injectabila direct
 • Microdermabraziune

Durata procedurii este de 15 minute.
Anestezia este pe baza de crema cu lidocaina.
Rezultatul final este vizibil dupa cateva zile.

Reconturare mandibulara


Reconturarea mandibulara este o tehnica prin care redam aspectul natural si tanar al corpului maxilarului inferior. Anestezia este pe baza de crema cu lidocaina asadar durere zero garantata.

Nu ezita sa suni pentru o programare daca vrei sa te facem din tanar si mai tanar prin aceasta procedura extrem de simpla. Timpul necesar pentru aceasta interventie este de 15-20 minute.