Blefaroplastie (Corectia pleoapelor)


Anual, mii de femei si barbati aleg blefaroplastia, o interventie chirurgicala menita sa îmbunatateasca aspectul pleoapelor cazute astfel incat fizionomia sa capete luminozitate.

Interventia se face atat la nivelul pleoapelor superioare cat si cele inferioare.

Cauza are mai multi factori: procesul de imbatranire scade elasticitatea pielii, modificari ale grasimii periorbitale dar si radiatiile solare care pot afecta tegumentele. Astfel prin aceasta interventie se realizeaza un efect de lifting prin repozitionarea sau indepartarea tesuturilor.

Lifting facial


Liftingul facial este o interventie chirurgicala prin care se elimina excesul de piele, sunt intinse tesuturile fetei, obrajilor si gatului avand un efect de intinerire care se mentine in timp.

Un bun candidat pentru aceasta interventie este o persoana care are o piele cazuta la nivelul fetei si gatului , are o stare buna de sanatate si are asteptari realiste. In urma interventiei nu se estompeaza definitiv ridurile de pe frunte , zona sprancenelor , pleoapele sau ridurile peribucale sau se schimba textura pielii. Pentru a imbunatati si aceste zone trebuie sa luati in considerare necesitatea altor proceduri precum: injectii cu toxina botulinica, peeling cu laser, peeling chimic, blefaroplastie sau microdermabraziune.

La prima consultatie se stabileste impreuna cu doctorul specialist in chirurgie plastica ce asteptari aveti, ce rezultate va doriti si se examineaza pielea.

Lipofilling (Injectare grasime proprie)


Este o procedura chirurgicala ce consta in extragerea grasimii de la nivelul abdomenului, prelucrarea si injectarea la nivel facial in zonele fara volum. Este folosita pentru corectarea pometilor, umplerea santurilor nazogeniene, a buzelor sau acolo unde este nevoie.

Otoplastie (Corectia urechilor)


Nemultumirea pentru aspectul neplacut al urechilor este intalnita in randul multor persoane.Pozitia,forma sau marimea neadecvata a urechilor duce la un discomfort emotional.

Operatia de otoplastie este ce ai nevoie in cazul unor urechi clapauge, departate de cap, marite sau inestetice.De otoplastie pot beneficia atat copiii peste 5 ani precum si adultii.

Rinoplastie (Corectia nasului)


Rinoplastia este o operatie solicitata in intreaga lume deoarece nasul este un factor important in fizionomia fetei.

Rinoplastia imbunatateste estetica nasului.In cazul in care pacientul prezinta si o deviatie de sept, interventiei se poate asocia si o septoplastie pentru imbunatatirea respiratiei.Rinoplastie se poate efectua in acelasi timp cu septoplastia, astfel rezultatul fiind satisfactia unui nas frumos si sanatos.

Bichectomie (Sculptare trasaturi faciale)


Trasaturile fetei pot fi evidentiate si remodelate cu ajutorul unor device-uri minune, ca fillerele cu acid hialuronic, botox-ul si firele resorbabile de suspensie.

Acestea au o aplicabilitate extinsa la nivelul fetei, prin proceduri ca: netezirea ridurilor, umplerea ridurilor cu acid hialuronic, lifting facial, volumizarea pometilor si umplerea si depigmentarea cearcanelor. Toate aceste proceduri dau fetei un aspect tanar, ferm si pun in evidenta trasaturile fetei intr-un mod care indeplineste asteptarile pacientilor.