Acid hialuronic


Aplicabilitatea acidului hialuronic

Nu este un secret faptul ca buzele sunt o parte importanta din frumusetea fetei!

Buzele senzuale sunt secretul seductiei!

Buzele pline si conturate au fost intotdeauna asociate cu tineretea si senzualitatea. Indiferent de varianta rujului folosit,conformatia buzelor este cea remarcata de la prima vedere. Solicitate tot mai mult in ziua de azi, femeile apeleaza la procedurile de augmentare buze cu unicul scop de a le volumiza pentru un plus de senzualitate.

Una dintre cele mai populare metode de marire a buzelor, dar todata si cea care ofera cele mai bune rezultate din punct de vedere estetic este metoda de injectare cu acid hialuronic.

CE ESTE ACIDUL HIALURONIC? Acidul hialuronic este o componenta naturala a organismului, fiind un polizaharid cu o capacitate unica de îngrijire a pielii, care asigura hidratare, fermitate si elasticitate. Odata cu trecerea timpului, însa, nivelul de acid hialuronic din organism scade, iar efectele negative nu întarzie sa apara:

  • deshidratare accentuata
  • cearcane
  • riduri
  • pigmentare neuniforma
Lista poate continua, pentru ca efectele negative ale scaderii nivelului de acid hialuronic sunt accentuate si de factori externi, cum ar fi expunerea prelungita la soare, obiceiuri nocive etc. Este o substanta naturala si sigura pentru organism. Nu este toxica si nu prezinta riscuri de alergii. In fiecare an, se pierde din volumul cutanat facial cam un milimetru, care este inlocuit cu celule noi. Pe masura ce anii trec, scade capacitatea noastra de regenerare si este nevoie de ajutor. Acidul hialuronic, aceasta veritabila plasa de armatura celulara, contribuie la escamotarea defectelor cutanate dobandite sau in curs de formare.

PROCEDURA VOLUMIZARII BUZELOR CU ACID HIALURONIC
DURATA:15-30 minute Este nedureros
Se aplica o crema anestezica sau spray,local, cu 20 minute înaintea injectarii propriu-zise, pentru a înlatura si cel mai mic disconfort.
Rezultat vizibil imediat cu aspect natural.

EFECTUL ESTE IMEDIAT! DE DURATA! INSA NU PERMANENT!
Rezultatul este vizibil si definit dupa 48-72 de ore si dureaza cateva luni. Beneficiile injectarii acidului hialuronic dureaza in general cateva luni, deci nu sunt permanente. Ca atare, tratamentul se repeta,in medie,la interval de 6-12 luni în functie de dorintele pacientelor si de substanta injectata.Materialul injectat va fi ulterior metabolizat de corp.La anumite persoane efectul dureaza citeva saptamani,iar la altele,nelimitat. Cercetatorii cred ca varsta, bagajul genetic, calitatea pielii, modul de viata, ca si locul unde este injectat, influenteaza rezultatul. Fiecare corp este mai receptiv la o substanta sau alta. Recuperarea este imediata, pacientul poate parasi cabinetul medicului estetician imediat dupa tratament.

Riscuri/Efecte secundare
Imediat post-injectare poate sa apara un edem (umflatura) si/sau echimoza (vanataie).Astfel,in cateva din imaginile postate imediat dupa injectare,veti vedea,la unele paciente,umflaturi in anumite zone ale buzelor,creandu-se, aparent, aspectul de asimetrie. Acestea se datoreaza injectiei.Nu este obligatoriu sa apara si ele dispar in 2-3 zile post tratament.

De cate fiole avem nevoie pentru a ne mari buzele?
Numarul de fiole variaza foarte mult in functie de ceea ce doreste pacienta, de anatomia acesteia si de zona injectata. De exemplu,la buze sunt paciente care se multumesc cu o fiola de 1 ml si sunt paciente care nu se multumesc cu 3 fiole de 1 ml. In mod normal,pentru buze avem nevoie de 1 maxim 2 ml. Mai important este faptul ca necesarul scade de la o injectare la alta.
Tratamentul este surprinzator de simplu, iar rezultatele sunt graitoare – un aspect natural, tânar, luminos.

Toxina botulinica


APLICABILITATEA TOXINEI BOTULINICE

Ce este botox-ul?
Este o proteină înalt purificată ce acționează în mod natural la nivelul mușchilor feței, cu efect de relaxare a musculaturii.

Estomparea ridurilor de expresie cu toxină botulinică

Multă lume a auzit de acest tratament miraculos pentru ridurile de expresie.Injecțiile cu Botox sunt unele dintre cele mai populare tratemente estetice din lume.Multe celebrități apelează la acest tratament.

Lifting cu fire resorbabile


APLICABILITATEA fire resorbabile

Necesitatea liftingului apare deoarece odata cu varsta elasticitatea pielii se diminueaza. Astfel, pielea devine mai laxa, capata un aspect cazut si ridurile isi fac simtita prezenta.

In scopul rezolvarii acestui neajuns vine Liftingul cu fire resorbabile, o procedura de estetica faciala cu rezultate spectaculoase si imediate.

Lifting-ul cu fire resorbabile are o aplicabilitate extinsa , nefiind destinat doar fetei. Este o alternativa viabila la solutii chirurgicale de genul liftingului facial, cu timp de recuperare 0 si fara urme majore.

Mezoterapie


APLICABILITATEA mezoterapie

Mezoterapia este o procedura de intretinere si infrumusetare , cu rezultate spectaculoase.

Are ca obiectiv Imbunatatirea calitatii pielii fetei , prin oferirea unei varietati de micronutrienti esentiali, cresterea repararii tisulare, stimularea proceselor biochimice, atenuarea ridurilor fine.

De asemenea se urmareste si corectarea ridurilor din zona gatului, imbunatatirea aspectului pielii cu laxitate, hidratare, stimularea colagenului de neoformatie.

Este o procedura care se adreseaza AMBELOR SEXE.

Vampire facial

Terapie vamnpir / PRP

APLICABILITATEA Vampire facial

Este o terapie “importata” din SUA, la care apeleaza numeroase vedete de la Hollywood, printre care si Kim Kardashian.

Consta in recoltarea de plasma bogata in trombocite cu factori de crestere, obtinuta prin centrifugarea sangelui propriu. Aceasta este reinjectata la nivelul pielii.

Este de fapt metoda reintineririi prin injectarea de plasma bogata in plachete (PRP, din engleza, platelet rich plasma).

Are efect de rejuvenare (întinerire), de intindere a pielii prin stimularea productiei de țesut nou (colagen, elastina, vase de sange).

Metoda presupune utilizarea unui produs de sange, dar spre deosebire de sangele rosu (al altora) cu care vampirii se „ospatau” in scopul reintineririi, plasma bogata in plachete este de culoare galbuie si este obtinuta din propriul sange.

Timp de decenii, intinerirea fetei prin liftingul chirurgical a fost singura optiune.