Studii
Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" - Bucuresti - Promotia 2006
Fondatorul clinicii "Dr. Andrei Gregorian"

Actualmente inscris in anul 5 la cea de-a doua Facultate de Medicina si Farmacie "Carol Davila", urmand a deveni medic specialist in chirurgie plastica si reconstructiva. Deosebit de pasionat de domeniul esteticii faciale si corporale , a urmat numeroase cursuri atat in tara, cat si in strainatate cu scopul de a oferi pacientelor o gama cat mai variata de proceduri : FILLERE (volumizare buze, estompare santuri nazogeniene, umplere cearcane, biorevitalizare faciala, volumizare pometi etc.) , TOXINA BOTULINICA (lifting facial , hiperhidroza), FIRE DE LIFTING ( atat la nivel facial cat si corporal), PRP, PEELING, RADIOFRECVENTA si MICRONEEDLING.

Are peste 7000 de injectari numai in ultimii 2 ani si este unul dintre cei mai talentati, mai apreciati si mai cunoscuti medici din domeniu in tara noastra, cu o activitate vasta desfasurata in peste 15 orase din tara si de peste hotare.

Un practician si un profesionist desavarsit in tot ceea ce priveste estetica pe care o ridica adeseori la rang de arta, acesta a fost inca din anul 2016 supranumit de catre revista CLICK "Regele buzelor din Romania "!

Participa adesea la emisiuni TV de profil iar notorietatea pe plan local si-a castigat-o odata cu adoptarea in premiera a unei forme inedite de prezentare a procedurilor: LIVE pe Facebook, fara trucaje, fara poze aranjate sau prelucrate in PHOTOSHOP, intr-un cuvant TRANSPARENTA maxima pentru privitor!
Prin peste 2.000 de LIVE-uri in ultimii ani, acesta a convins lumea ca aceste proceduri minim-invazive sunt sigure, fara dureri si fara riscuri.

Este trainer si Speaker Adoderm ‘’ Hyabell ‘’ inca din 2017 si sustine adesea cursuri de perfectionare pentru medicii tineri care isi doresc sa se initieze in acest domeniu frumos al esteticii.