Tratare cicatrici acneice


Detalii tratament

Tratamentul cu laser pentru cicatrizarea acneei s-a dovedit a fi cel mai bun tratament disponibil pentru a elimina cicatricile acnee cu incapatanare.

Rejuvenarea fetei


Detalii tratament

Factori ca varsta, acneea sau expunerea prelungita la soare afecteaza atat aspectul pielii, cat si calitatea ei. Pentru a aborda aceasta problema, exista procedura de rejuvenare faciala cu ajutorul laserului CO2 fractionar. Acesta inlatura, intr-o maniera precisa straturi succesive ale pielii. Noile celule cutanate formate, ii vor da un aspect mai ferm, superior calitativ si un aspect exterior mai luminos.

Aceasta procedura poate fi efectuata de sine statator sau impreuna cu alte proceduri minim invazive sau chirurgicale.

Sunt multipli factori implicati in imbatranirea pielii:

  • Aparitia ridurilor
  • Pete pigmentare
  • Capilare dilatate
  • Pierderea elasticitatii
  • Denaturarea colagenului

Fiind o problema atat de complexa, se recomanda si un tratament pe masura, existand necesitatea atat a mai multor sedinte de tratament cat si a unor proceduri diversificate.

Estompare vergeturi


Detalii tratament

Cel mai frecvent motiv pentru care atat de multi oameni au vergeturi este cresterea in greutate. Cresterea in greutate in timpul sarcinii poate duce la intinderea pielii in jurul taliei si a sanilor. Puberta provoaca schimbari fizice si crestere in corpul uman, ceea ce duce si la vergeturi.

Estompare cicatrici

Hipertrofice / Cheloide

Detalii tratament

Cicatricile si cheloidele hipertrofice sunt leziuni cutanate care rezulta dintr-un raspuns tisular excesiv la leziuni dermice, de exemplu:

  • Proceduri chirurgicale
  • Traume
  • Arsuri
  • Afectiuni cutanate inflamatorii
De asemenea acestea sunt caracterizate prin proliferarea fibroblastelor locale si supraproductia colagenului anormal.

Excizie nevi pigmentari (Alunite)


Detalii tratament

Spre deosebire de alte pete ale pielii, alunitele nu sunt prea iertatoare cand vine vorba de scoatere. Pana in prezent, nu au existat multe optiuni disponibile pacientilor in afara cazuterizarii si interventiei chirurgicale.

In timp ce acestea vin cu un nivel ridicat de succes, procesul de excizie poate fi disconfort si uneori dureros pentru cei care decid sa aleaga una dintre aceste metode.

Excizie papiloame/keratoze/condiloame


Detalii tratament

Papiloamele sunt veruci care au la origine virusul HPV. Acestea apar in urma contaminarii tegumentului fie prin contactul cu pielea unui purtator, fie prin atingerea unor suprafete contaminate ( incaltaminte, bara din autobuz etc.)

Inlaturarea acestora se face prin excizia cu componenta ablativa a laserului CO2 Fractional LASERING Slim. Procedura este nedureroasa si cu timp de recuperare minim

Îndepărtarea cu laser a verucilor, papiloamelor și a altor leziuni ale pielii.

Laserele au fost utilizate cu succes în sute de mii de tratamente. Tratamentele laser efectuate în mod corespunzător, de către un medic instruit, sunt sigure și eficiente. Există multe beneficii in utilizarea laserului pentru majoritatea pacienților.

Tratament hiperpigmentare


Detalii tratament

Laserele au revolutionat tratamentul multor conditii dermatologice, iar una dintre acestea sunt tulburarile pigmentare.