Descriere


Terapia laser adreseaza in mare parte aceste probleme, rejuvenarea faciala prin Laser CO2 fractionar fiind benefica pentru tatarea petelor si a capilarelor . De asemenea aspectul general al pielii va fi imbunatatit prin stimularea colagenului de neoformatie, benefic pentru elasticitatea pielii dar si in tratarea ridurilor fine.

Laserele ablative, se pot utiliza pentru tratarea ridurilor mai profunde, sau pot fi combinate in blefaroplastie. Este demn de mentionat faptul ca orice tip de laser induce remodelarea colagenului si rejuvenarea faciala.

Clinica noastra beneficiaza de un laser CO2 Fractional LASERING, de ultima generatie. Aceasta terapie este recomandata a se utiliza impreuna cu terapii ca Vampire Facial si Mezoterapie pentru efecte optime.

Recomandari


Este recomandata pacientilor in varsta de minim 20 de ani, fara afectiuni dermatologice cutanate ce fac contraindicata aceasta procedura.

Perioada de recuperare este de cateva zile post procedura, perioada in care pielea se poate inrosi si se vor vedea existente caroiajele lasate de laser pe suprafata pielii

Costul tratamentului este de 300 euro.