0762883377

Abdominoplastie

Abdominoplastie chirurgie plastica Bucuresti
Abdominoplastie chirurgie plastica Bucuresti

Abdominoplastia

Abdominoplastia este o procedura chirurgicala care se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor cu o piele inelastica in etajul abdominal inferior. Este o interventie care se completeaza cu liposuctia, prin indepartarea excesului de piele care devine inestetic in urma eliminarii grasimii din tesutul adipos. Multe persoane apeleaza la aceasta interventie in urma pierderii in greutate, a sarcinii sau datorita varstei.

 

Abdominoplastie lipoaspiratie

Ce presupune operatia de abdominoplastie?

Operatia consta intr-o incizie care se face deasupra parului pubian cu ajutorul careia excesul de piele si grasime este indepartat. Pielea este intinsa, suturata si apoi bandajata.

Este o interventia care se realizeaza sub anestezie generala si dureaza 2-5 ore. Timpul de recuperare este indelungat. Imediat dupa operatie se va pune un corset ce trebuie purtat cel putin o luna.Firele se scot la 10-14 zile. Interventia presupune cicatrici, iar rezultatul nu este unul permanent daca au loc fluctuatii de greutate sau sarcini.

Printre riscurile interventiei sunt:

  • Emboliile
  • Tromboze
  • Infectii
  • Necroze

 

Tipuri de abdominoplastie

Exista mai multe tipuri de abdominoplastie:
Clasica
(o procedura care se foloseste in general si implica o incizie in jurul buricului a carui pozitie este mutata)
Mini-abdominoplastia (abdominoplastie partiala ce implica o incizie scurta, nu muta pozitia buricului si indeparteaza excesul de dedesubtul ombilicului)
Extinsa
(inciziile sunt prelungite la nivelul taliei pentru a permite indepartarea pielii si grasimii de pe solduri)
Circumferentiala
( inciziile sunt prelungite pe o parte si alte pentru a permite indepartarea pielii si grasimii in zone precum fese si coapse)

De ce sa ne alegi pe noi?

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate. Sunt asteptari diversificate intr-un domeniu care sustine schimbari fizice.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat. Pe mainile oricarui doctor din clinica noastra v-ati incredinta frumusetea a efectuat cel putin 1000 de proceduri.

Serviciile noastre

Testimoniale

Îngrijirea și siguranța pacienților este prioritatea noastră numărul unu. De aceea insistăm asupra consultatiilor pre-chirurgicale, o evaluare completă a stării de sănătate actuale și a istoricului medical înainte de operație.

Ai nevoie de o finantare? Acum si in rate prin TBI-Credit