Augmentarea mamamra

Beauty,Topless,Woman,Body,Covering,Her,Big,Breast

Ce este?

Implantul mamar are ca rezultat volumizarea sanilor in urma introducerii unei proteze sub muschiul pectoral. Rolurile augmentarii mamare sunt multiple: de a accentua sanii de dimensiuni mici, de a corecta asimetriile acestora sau pentru a restaura consistenta lor scazuta datorita varstei, sarcinilor sau curelor de slabire.

Dupa forma, implanturile pot fi rotunde sau anatomice. Cele rotunde, cand sunt plasate pe o suprafata dreapta au forma sferica si volum egal in toate regiunile, iar cele anatomice simuleaza o “lacrima”.

alege clinica gregorian

Consulta lista cu preturi si alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza. 

Ce presupune operatia de augmentare mamara?

Interventia se realizeaza sub anestezie generala, in conditii de maxima siguranta si igiena, iar timpul total al interventiei variaza intre o ora si patru ore in functie de complexitate.

Decizia plasarii implantului se ia in functie de tipul acestuia (neted sau texturat) precum si de grosimea tesuturilor disponibile. In teorie, cea mai buna pozitie este cea in planul subglandular, fiind si cea mai apropiata de aspectul anatomic al sanului, insa aceasta favorizeaza ptoza ulterioara a sanilor. 

Motivatia plasarii subpectorale a implantului este cea a minimizarii riscului de vizibilitate si palpabilitate a implantuluii, fiind de electie tehnica dual-plane in care acesta este partial acoperit in polul superior de catre marele pectoral.

 

Masuratorile preoperatorii sunt importante pentru alegerea dimensiunilor potrivite. Se determina in timpul consultatiei diametrul, volumul si proiectia viitorului implant.

Protezele noi (cu gel de silicon coeziv) sunt durabile, iar schimbarea lor nu mai este sistematică, dar este necesar un control ecografic anual. Rezultatul este vizibil imediat, dar va fi optim dupa 2 – 3 luni, odata cu retragerea edemului inflamator.

Timp de o luna de zile de la interventie pacienta nu trebuie sa ridice cotul peste nivelul umarului și nu are voie sa ridice greutati peste 3,5 kg;

De asemenea bustiera de sustinere va trebui purtata permanent pentru următoarele 4-6 saptamani si ulterior va fi inlocuita cu o bustiera stadiul II postoperator.

Perioada de vindecare presupune consultatii regulate pentru a asigura bunul mers al evolutiei postoperatorii.

De ce noi?

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate.

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.