0762883377

Blefaroplastie

Chirurgia pleoapelor blefaroplastie
Chirurgia pleoapelor blefaroplastie

Blefaroplastie (corectia pleoapelor)

Anual mii de femei si barbati aleg blefaroplastia, o interventie chirurgicala menita sa îmbunatateasca aspectul pleoapelor cazute astfel incat fizionomia sa capete luminozitate.

Interventia se face atat la nivelul pleoapelor superioare cat si cele inferioare.

Cauza are mai multi factori: procesul de imbatranire scade elasticitatea pielii, modificari ale grasimii periorbitale dar si radiatiile solare care pot afecta tegumentele. Astfel prin aceasta interventie se realizeaza un efect de lifting prin repozitionarea sau indepartarea tesuturilor.

Ce presupune operatia de blefaroplastie?

Interventia este relativ simpla si se efectueaza in 1-3 ore.Se efectueaza cu anestezie locala sau generala. Se indeparteaza excesul de grasime, piele si tegument de la nivelul pleoapei superioare sau inferioare.

In cazul anesteziei generale , necesita internare peste noapte. Daca interventia se face cu anestezie locala, pacientul poate pleca acasa in aceeasi zi.

Imediat dupa interventie, zona ochilor se poate inflama si invineti , de aceea se tine gheata. Procesul de vindecare este progresiv. Firele se scot la 4-6 zile. De obicei , pacientii se intorc la serviciu sau ies in public , in medie , dupa 10 zile de la interventie.

Este o procedura folosita foarte frecvent si nu s-au inregistrat complicatii majore.

Efectul este vizibil dupa cateva saptamani de la operatie si se mentin in medie 10 ani.

Tipuri de blefaroplastie

Blefaroplastia superioara se refera la indepartarea excesului de grasime si piele de la nvelul pleoapei superioare.

Blefaroplastia inferioara se refera la eliminarea excesului de piele si a pungilor de grasime de dedesubtul ochiului.

Impreuna cu doctorul specialist in chirurgie plastica , stabiliti daca este necesara aceasta interventie. Vi se va cere o serie de analize care trebuie facute inainte de operatie.

De ce sa ne alegi pe noi?

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate. Sunt asteptari diversificate intr-un domeniu care sustine schimbari fizice.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat. Pe mainile oricarui doctor din clinica noastra v-ati incredinta frumusetea a efectuat cel putin 1000 de proceduri.

Serviciile noastre

Testimoniale

Îngrijirea și siguranța pacienților este prioritatea noastră numărul unu. De aceea insistăm asupra consultatiilor pre-chirurgicale, o evaluare completă a stării de sănătate actuale și a istoricului medical înainte de operație.

Ai nevoie de o finantare? Acum si in rate prin TBI-Credit