0762883377

Chirurgia zonelor genitale feminine

Chirurgie plastica bucuresti zone genitale
Chirurgie plastica bucuresti zone genitale

Chirurgia zonelor genitale feminine

Organele genitale feminine pot avea un aspect inestetic in urma dezvoltarii unor malformatii sau accidente.Desi femeile au o retinere in a discuta despre acest subiect, interventiile asupra organelor genitale sunt solicitate.

Labioplastia

Aceasta interventie consta in micsorarea sau modelarea labiilor. Este o interventie simpla care se efectueaza sub anestezie locala si dureaza 15-30 minute. Pacienta isi poate relua activitatile dupa 1-2 zile. Este o interventie usoara, fara complicatii.

Postoperator se va simti discomfort, apar vanatai si umflarea zonei, insa vor trece in maxim 3 saptamani. Dureaza 3 luni pana cand labiile sunt vindecate complet. Firele se absorb. Actul sexual trebuie evitat in primele 6 saptamani.

 Pentru imagini, va rugam sa ne contactati in privat. 

Lipoaspiratie regiune pubiana

Procedura este una relativ simpla si candidatele ideale sunt femeile care sunt deranjate de aspectul muntelui pubian.

Anestezia este locala.Se efectueaza mici incizii, se introduce o canula mica,iar grasimea este suctionata.

Pacientele isi reiau activitatile la o saptamana dupa operatie. Simptomele se vor atenua prin tratament cu analgezice, iar procesul de vindecare dureaza cateva luni.

Vaginoplastia

Vaginoplastia sau reintinerirea vaginului este o procedura la care apeleaza pacientele care au trecut printr-o sarcina sau au un canal vaginal largit sau ingust. Se efectueaza ingustarea sau largirea vaginului si intarirea zonelor musculare.

Aceasta interventie necesita spitalizare si o supraveghere medicala daca anestezia este generala. Se efectueaza cu anestezie locala sau generala si dureaza 1-2 ore. Reluarea activitatilor se face la 7 zile dupa operatie.

Cicatricile se vor afla in interiorul vaginului. Firele se vor absorbi. Viata sexuala se reia dupa 6 saptamani, iar efortul fizic trebuie evitat.

Riscurile sunt minime. Pot aparea umflaturi,vanatai si sangerari postoperatorii care sunt normale.

Himenoplastia

Himenoplastia este o interventie avand ca rezultat reconstructia himenul.

La aceasta procedura se apeleaza din diferite motive religioase sau psihologice.

Este o operatie simpla care dureaza 30 de minute , cu recuperare rapida. In primele zile exista un discomfort cu sangerari care vor fi atenuate prin tratament. Vindecarea completa dureaza 4-6 saptamani.

De ce sa ne alegi pe noi?

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate. Sunt asteptari diversificate intr-un domeniu care sustine schimbari fizice.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat. Pe mainile oricarui doctor din clinica noastra v-ati incredinta frumusetea a efectuat cel putin 1000 de proceduri.

Serviciile noastre

Testimoniale

Îngrijirea și siguranța pacienților este prioritatea noastră numărul unu. De aceea insistăm asupra consultatiilor pre-chirurgicale, o evaluare completă a stării de sănătate actuale și a istoricului medical înainte de operație.

Ai nevoie de o finantare? Acum si in rate prin TBI-Credit