Chirurgie zone genitale masculine

Ce este?

Aceasta interventie se adreseaza exclusiv barbatilor care au nevoie de un confort pentru a-si imbunatati aspectul fizic,starea psihica, increderea in sine in ceea ce priveste zona intima

alege clinica gregorian

Consulta lista cu preturi si alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza. 

Alungire penis

Aproximativ jumatate din lungimea penisului se afla in interiorul corpului si este atasata la osul pubian prin ligamentul suspensor al penisului.

Acest ligament cauzeaza curbura naturala a penisului de-a lungul osului pubian si eliberarea acestuia permite penisului sa urmeze un traiect drept contribuind astfel la cresterea lungimii externe a penisului. In scopul de a obtine o crestere in lungime a penisului, pielea trebuie, de asemenea, sa fie extinsa pentru a acoperi aceasta crestere in lungime, externa, a penisului.

Acest procedeu se poate face prin lambouri locale si prin dispozitive de tractiune si greutati speciale postoperator.Se obtine astfel a alungire a penisului cu 1-3 cm.

Un alt tip de interventie este alungirea portiunii scrotale a penisului si se efectueaza astfel:o incizie in „Z” la nivelul zonei peno-scrotale, din care rezulta 2 lambouri triunghiulare care se incruciseaza, si astfel penisul, vazut de jos, se poate mari cu 3-4 cm, prin coborarea scrotului.

Un alt tip de operatie pentru alungirea penisului este prin lipoaspiratie pubiana.n cazul persoanelor cu un strat de grasime consistent in zona pubiana se efectueaza liposuctia zonei, astfel scoatem penisul din tesutul adipos.In cazul unui exces de piele in zona pubiana se poate efectua liftingul zonei pubiene prin excizia stratului cutaneo-grasos excedentar.In functie de grosimea stratului adipos, prin liposuctia pubiana se poate obtine in unele cazuri (la supraponderali) o marire a penisului de 3-5 cm.

Ingrosare penis

Ingrosarea penisului se poate face atat cu grasime cat si cu implant de silicon.

Grasimea este recoltata cu o canula speciala de la nivelul abdomenului, flancurilor, zonei pubiene sau coapselor, preparata si separata prin centrifugare apoi este injectata subcutan la nivelul penisului. Astfel penisul va deveni mai gros cu 30%-40%.

Introducerea unui implant de silicon este mai putin folosita deoarece poate avea complicatii in timp.

Pentru mai multe informatii despre avantaje, rezultatul la care va asteptati si procedura in sine, sunteti invitat la un consult de specialitate.

De ce noi?

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate.

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.