Estompare ridurilor cu botox

Beauty,Skin,Woman,Face,Cosmetic,Concept,Beautiful,Lips,Monochrome,Female

Ce este?

Procedura non-chirurgicala, minim invaziva ce presupune injectarea de botox (substanta de concentratii diferite ce impiedica musculatura sa efectueze contractiile normale/naturale). Astfel, aceasta este folosita pentru a indeparta, estompa sau diminua ridurile de pe fata ce dau aspectul de incruntat (denumite popular ”laba de gasca”), ridurile de pe frunte.

alege clinica gregorian

Consulta lista cu preturi si alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza. 

HIPERHIDROZA

Tratamentul are la baza procedura non-chirugicala de injectare botox avand ca scop crearea unui blocaj al functiei glandelor sudoripare din zona injectata (axila, palmar, plantar), efectul fiind de diminuarea pana la disparitia transpiratiei.

Ce este hiperhidroza?

Hiperhidroza este definita ca fiind transpiratia excesiva generata de un raspuns exagerat glandelor sudoripare in urma caruia se produce o crestere anormala a cantitatii de sudoare.

Hiperhidroza nu poate afecta activitatile cotidiene, avand un impact psiho-social negativ (tendinta de izolare, evitare a contactului tactil, disconfort in public).

De ce noi?

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate.

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.