Injectare cu acid hialuronic

Beautiful,Woman,Face,With,Healthy,Skin,Isolated,On,White,Monochrome

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic (HA) este o substanta naturala a corpului (in piele, incheieturi si ochi). Acidul hialuronic este un lant de molecule glucidice care prin natura sa are capacitatea de a permite formarea de legaturi cu molecule de apa, pastrand astfel o piele elastica, ferma si hidratata.

alege clinica gregorian

Consulta lista cu preturi si alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza. 

Influenta asupra imbatranirii pielii

Pe masura ce inaintam in varsta, nivelul de acid hialuronic se reduce si conditia pielii se deterioreaza. Factorii de mediu cum ar fi expunerea indelungata la razele soarelui, fumatul, dieta necorespunzatoare, stresul si inaintarea in varsta conduc la reducerea masiva a nivelului de acid hialuronic al corpului.

Pielea devine mai subtire, mai uscata si isi pierde elasticitatea. Linii si riduri incep sa apara si intreaga armonie a fetei se schimba. Zonele predominant afectate sunt obrajii, buzele, sprancenele, tamplele si conturul mandibulei.

Cum te poate ajuta acidul hialuronic?

Prin restabilirea nivelului natural de acid hialuronic, puteti ameliora efectele de imbatranire si redobandi un aspect tanar, proaspat si stralucitor.

Tratamentele sunt non-chirurgicale, ceea ce inseamna un timp minim de recuperare si rezultate imediate cu aspect natural.

Acidul hialuronic ajuta la:

  • Corectarea delicata a ridurilor si cutelor
  • Refacerea volumului
  • Cresterea volumului buzelor si definirea acestora
  • Cresterea elasticitatii pielii
  • Hidratarea si intinerirea aspectului fizic
  • Corectarea asimetriilor faciale

Frumusetea interioara trebuie exprimata si in exterior

Lips,,Neck,,Part,Of,Beauty,Face,Of,Young,Woman,,Smooth

VOLUMIZAREA BUZELOR CU ACID HIALURONIC

Procedura non-chirurgicala, minim invaziva ce vizeaza obtinerea controlata a unui plus de volum, contur sau forma  a buzelor, dar si corectarea unor posibile asimetrii prin injectarea acidului hialuronic de cea mai buna calitate ales in functie de necesitatea/dorinta fiecarei paciente ( vascozitate diferita).

RINOCORECTIE CU ACID HIALURONIC (REMODELARE NON-CHIRURGICALA A NASULUI)

Reprezinta o interventie minim-invaziva ce propune corectarea micilor imperfectiuni sau asimetrii la nivelul nasului. Avantajele acestei proceduri constau in modificari care nu implica schimbari majore de marime sau forma, dar si timpul redus de recuperare comparativ cu rinocorectia chirurgicala. Fillerele cu acid hialuronic vor conferi volum si forma acolo unde este necesar.

Closeup,Shot,Of,Female,Face,Makeup
CalatorIa porneste acum
Alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza.

CEARCANE

  1. Umplerea cearcanelor cu acid hialuronic este o procedura non-chirurgicala ce presupune restabilirea volumului zonei de sub ochi si confera luminozitate acesteia. Printre avantajele acestei proceduri se numara tehnica moderna de umplere a cearcanelor folosind o microcanula atraumatica, minimizand astfel riscul aparitiei echimozelor sau a altor efecte secundare; confera un rezultat natural si presupune o durata de recuperare minima.
  1. Depigmentarea cearcanelor este o procedura non-chirurgicala, minim invaziv ce presupune injectarea unui cocktail de substante pe baza de vitamina C cu efect antioxidant oferind astfel un rezultat ce confera luminozitate zonei afectate.

ridurile "colier"

Procedura non-chirurgicala, minim invaziva ce are in vedere netezirea ridurilor inestetice de pe gat prin injectarea de acid hialuronic. Printre cauzele ce determina formarea acestor linii fine se numara pierderea fermitatii si elasticitatii pielii ca urmare a inaintarii in varsta sau diferiti alti factori externi.

hialuronidaza

Procedura non-chirurgicala minim invaziva ce presupune injectarea unei substante/enzime (hialuronidaza- este o enzima ce catalizeaza și favorizeaza degradarea rapida a acidului hialuronic) ce are ca scop topirea acidului diferite situatii printre care putem enumera: injectarea eronata sau in exces a acidului hialuronic, migrarea acestuia etc.

Augmentarea pometilor

Procedura non-chirurgicala, minim invaziva care are rolul de a contura zona mediana a fetei prin injectarea de acid hialuronic in pometi si confera astfel un efect sculptat.

Ridurile de fumator ("smoker lines")

Procedura non-chirurgicala ce vizeaza estomparea, prin injectarea de acid hialuronic, a ridurilor situate deasupra buzei superioare; cauzele frecvente ale aparitiei acestor riduri sunt fumatul, expunerea la soare timp indelungat sau posibile gesturi repetate de incretire a buzelor, etc.

Augmentarea barbiei si a mandibulei

Procedura non-chirurgicala, minim invaziva ce presupune injectarea de acid hialuronic avand ca scop marirea, volumizarea si crearea unui aspect uniform la nivelul fetei. Corectarea unor asimetrii in acest caz va avea in vedere o structura mandibulara deja existenta si se va tine cont de trasaturile si geometria fetei pentru un rezultat armonios si natural.

De ce noi?

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate.

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.