Lifting facial

Monochrome,Beautiful,Hair,Beauty,Face,Close,Up,Woman,Portrait

Ce este?

Liftingul facial a fost conceput ca si metoda de a plasa tractiune la nivelul fetei imbatranite, prin excizia tegumentului din periferie, avand ca rezultat o tensionare a tesuturilor. Tehnicile chirurgicale au evoluat in cursul ultimilor 100 de ani, ingloband o varietate de metode care tractioneaza, augmenteaza si rearanjeaza tesuturile faciale in incercarea de a conferi un aspect intinerit. Contrar aparitiilor de numeroase interventii mai putin invazive, nimic nu poate egala liftingul facial in abilitatea sa de a rejuvena aspectul facial.

alege clinica gregorian

Consulta lista cu preturi si alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza. 

Ce presupune un lifting facial?

Procedura presupune infiltrarea tesuturilor cu anestezic local, iar Incizia porneste din zona temporala in linia paroasa si urmeaza conturul urechii, angulandu-se retroauricular, catre scalpul posterior. Cicatricile sunt in general ascunse de par, initial de culoare rosiatica, dar se vor estompa in timp, devenind albe.

Frecvent apar echimoze si edem postoperator, care se retrag treptat in primele 2 saptamani de vindecare. Rezultatul final este vizibil la aproximativ doua luni de la interventie. Poate sa apara o diminure a sensibilitatii tegumentului, care este normala si poate dura cateva luni.

Uneori cicatricile localizate la nivelul tamplelor pot suferi modificari si pot necesita un retus ulterior cu anestezie locala

Ai nevoie de un lifting facial?

Un bun candidat pentru aceasta interventie este o persoana care are o piele cazuta la nivelul fetei si gatului , are o stare buna de sanatate si are asteptari realiste. In urma interventiei nu se estompeaza definitiv ridurile de pe frunte , zona sprancenelor , pleoapele sau ridurile peribucale sau se schimba textura pielii. Pentru a imbunatati si aceste zone trebuie sa luati in considerare necesitatea altor proceduri precum: injectii cu toxina botulinica, peeling cu laser, peeling chimic, blefaroplastie sau microdermabraziune.

La prima consultatie se stabileste impreuna cu doctorul specialist in chirurgie plastica ce asteptari aveti, ce rezultate va doriti si se examineaza pielea.

De ce noi?

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate.

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.