0762883377

Lifting facial

Servicii lifting facial
Servicii lifting facial

Lifting facial

Liftingul facial este o interventie chirurgicala prin care se elimina excesul de piele, sunt intinse tesuturile fetei, obrajilor si gatului avand un efect de intinerire care se mentine in timp.

Ai nevoie de un lifting facial?

Un bun candidat pentru aceasta interventie este o persoana care are o piele cazuta la nivelul fetei si gatului , are o stare buna de sanatate si are asteptari realiste. In urma interventiei nu se estompeaza definitiv ridurile de pe frunte , zona sprancenelor , pleoapele sau ridurile peribucale sau se schimba textura pielii. Pentru a imbunatati si aceste zone trebuie sa luati in considerare necesitatea altor proceduri precum: injectii cu toxina botulinica, peeling cu laser, peeling chimic, blefaroplastie sau microdermabraziune.

La prima consultatie se stabileste impreuna cu doctorul specialist in chirurgie plastica ce asteptari aveti, ce rezultate va doriti si se examineaza pielea.

Ce presupune un lifting facial?

Interventia se face sub anestezie generala si dureaza 3-5 ore.

Recuperarea postoperatorie consta in administrarea de tratament. Vanataile persista pana la 2-3 saptamani.Amorteala la nivelul fetei dureaza intre 3 si 5 luni. Firele se scot dupa 14 zile. Reluarea activitatilor zilnice se reiau dupa 3 saptamani. Vindecarea este progresiva si dureaza luni de zile. Rezultatul se vede dupa cateva saptamani. Cicatricile sunt definitive, insa se afla in zone mai putin vizibile.

Liftingul facial chirurgical va poate imbunatati aspectul pana la 10 ani.

Printre complicatiile majore ale acestei interventii se afla paralizie faciala, necroza tegumentara, contur facial anormal, depigmentarea pielii sau infectii.

A doua varianta propusa de noi este un lifting facial rapid si nechirurgical cu fire bioresorbabile, fara cicatrici care se mentine 2-3 ani.

De ce sa ne alegi pe noi?

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate. Sunt asteptari diversificate intr-un domeniu care sustine schimbari fizice.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat. Pe mainile oricarui doctor din clinica noastra v-ati incredinta frumusetea a efectuat cel putin 1000 de proceduri.

Serviciile noastre

Testimoniale

Îngrijirea și siguranța pacienților este prioritatea noastră numărul unu. De aceea insistăm asupra consultatiilor pre-chirurgicale, o evaluare completă a stării de sănătate actuale și a istoricului medical înainte de operație.

Ai nevoie de o finantare? Acum si in rate prin TBI-Credit