Lifting fesier

Woman,Buttocks,Without,Cellulite,On,White,Background

Ce este?

Liftingul de fese presupune o intervenţie chirurgicala care poate imbunataţi forma şi conturul feselor, eliminand tegumentul şi grasimea in exces de la nivel fesier(gluteal). Liftingul de fese poate constitui o arma eficienta impotriva a ceea ce denumim, in limbaj comun, „un fund lasat”.

Acesta poate fi util, ca si in cazul sanilor, persoanelor care au scazut sever in greutate, au pielea lasata din cauza avansarii in varsta sau işi doresc o ameliorare a aspectului posteriorului. De cele mai multe ori, exerciţiile fizice nu sunt suficiente pentru a avea efectele scontate. De asemenea, pacienţii care au facut o liposucţie sunt buni candidaţi pentru intervenţia de lifting de fese, deoarece lipoaspiraţia poate lasa tegument in exces, care atarna şi necesita ridicare. Medicii plasticieni recomanda efectuarea ambelor proceduri, lifting de fese şi lipoaspiraţie, in acelaşi timp.

alege clinica gregorian

Consulta lista cu preturi si alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza. 

Ce presupune operatia de lifting fesier ?

Chirurgul plastician efectuează inciziile sub regiunea fesieră, unde nu sunt vizibile. Ulterior, acesta va îndepărta tegumentul în exces şi care atârnă. Pentru ameliorarea aspectului feselor se poate efectua acum şi lipoaspiraţia. Intervenţiile chirurgicale durează de la două la patru ore şi se desfăşoară sub anestezie generală. Nu este necesară spitalizarea.

În primele săptămâni de la operaţie, pot apărea efecte adverse precum: dureri, senzaţii de amorţeală, vânătăi, dar acestea sunt temporare. De asemenea, pentru atenuarea durerilor, medicul îţi va administra medicamente.

Principalul obstacol în vindecare şi recuperare îl constituie faptul că nu ai voie să te aşezi pe incizie. Este recomandabil ca în timpul primei săptămâni după intervenţie, să te aşezi numai pe burtă. Pe măsură ce inciziile se vindecă, îţi vei putea relua activităţile normale cotidiene, incluzând şi poziţia de şezut.

tipuri de lifting fesier

Recuperarea iniţială durează aproximativ 10 zile, dar trebuie să eviţi să faci eforturi fizice solicitante. Te vei recupera complet după patru – şase săptămâni, în funcţie de complexitatea intervenţiei chirurgicale desfăşurate. Inciziile pot necesita însă o perioadă de până la un an pentru estomparea şi vindecarea acestora.

 Complicaţiile sunt rare, dar ele pot include sângerări, infecţii şi colecţii lichidiene persistente. Pentru minimalizarea riscurilor, apelează la un medic chirurg plastician şi asigură-te că intervenţiile se desfăşoară în condiţii corespunzătoare.Este necesar ca în perioada recuperării să nu te aşezi pe incizie şi să nu faci întinderi la acest nivel, pentru că pot apărea complicaţii. În astfel de cazuri, pot fi necesare intervenţii suplimentare pentru corectarea problemelor ce au survenit la nivelul locului inciziei.

Rezultatele, în urma intervenţiei de lifting de fese, sunt, în general, de lungă durată, dar trebuie să urmezi în continuare o dietă sănătoasă şi echilibrată şi să efectuezi exerciţii fizice în mod regulat pentru a avea rezultate cât mai mulţumitoare.

De ce noi?

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate.

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.