Lifting nechirurgical cu fire

Beauty,Portrait,Of,Sensual,Young,Model,Woman,,Perfect,Skin

Ce este lifting-ul cu fire?

Este o tehnica noua si inovatoare ce ofera beneficiul unei interventii nechirurgicale si prin urmare, necesita un timp scurt de recuperare. Materialul este reprezentat de fire biodegradabile ce sunt inserate in tesutul conjunctiv al pielii. Acestea se lipesc de tesutul subcutanat si, prin pozitionare corecta, creeaza tensiune in directia dorita.
Din asta rezulta o intindere usoara a tesutului subcutanat si pielii, ce se definitiveaza dupa cateva zile, in urma cresterii naturale a tesutului conjunctiv (fibroza). Anestezia locala este folosita pentru tratament, iar firele sunt absorbite dupa un anumit timp, in functie de material. Fire aditionale pot fi puse oricand.
alege clinica gregorian

Consulta lista cu preturi si alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza. 

Cum functioneaza?

Zona tratamentului este anesteziata local si firele biodegradabile sunt inserate in tesut. Tipul si numarul firelor ce vor fi folosite sunt stabilite in prealabil cu medicul specialist.

Prin aceasta procedura minim invaziva, tesut conjunctiv nou se formeaza in jurul firului, astfel pielea devine mai ferma. Anumite tipuri de fire pot de asemenea sa ridice tesutul facial pana la pozitia originala. Aceasta metoda noua si delicata nu lasa nici rani, nici cicatrici. Firele sunt absorbite dupa un anumit timp, in functie de tipul firului. Rezultatele raman vizibile pentru o perioada mai indelungata.

Beneficii

 • Mai putin stres prin comparatie cu lifting-ul facial conventional
 • Fara cicatrici vizibile
 • In general, se vindeca foarte repede
 • Durata scurta de tratament (aprox. 15-40 min.)
 • Risc scazut de durere si inflamare
 • Rezultatele se vad imediat dupa interventie

Zona de aplicare

In functie de consultatie si de zona, diferite tipuri de fire si tehnici pot fi folosite. Zonele fetei si ale corpului ce pot fi tratate sunt:

  • Fruntea
  • Sprancenele
  • Obrajii
  • Conturul mandibulei

De ce noi?

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate.

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.