Lipoaspiratie

Hands,Down.,Close,View,Of,Beautiful,Slim,Woman,Body,In

Ce este?

Lipoaspiratia este o interventie care are ca scop indepartarea depozitelor de grasime. Aceasta procedura nu inseamna slabire ci remodelarea zonelor in cazul persoanelor care au depozite adipoase in exces si au o greutate aproape normala,sunt sanatosi fizic si au o piele elastica.

De obicei, depozitele de grasime apar in zona abdominala, a coapselor, bratelor, feselor,a gambelor dar si a fetei. Pentru barbati, interventia este mai solicitata in zona pectorala.

Greutatea pe care o aveti trebuie sa fie stabila pentru ca rezultatul acesteia este permanent doar daca aveti o greutate stabila.Nu se recomanda liposuctia pentru persoanele supraponderale. Nu este un tratament impotriva obezitatii,iar celulitate nu se diminueaza in urma acestei interventii. 

alege clinica gregorian

Consulta lista cu preturi si alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza. 

Ce presupune operatia de lipoaspiratie/ liposuctie?

Liposuctia clasica consta in:se face o incizie, se introduce un tub mic si se evacueaza grasimea si fluidele. Operatia dureaza 1-3 ore in functie de complexitate. Dupa ce liposuctia este completa, zona tratata se va tumefia si vor apărea echimoze (vânătăi). Veti simti discomfort local si veti lua analgezicele prescrise de medicul specialist. De asemenea, va trebui sa purtati imbracaminte de compresie sau bandaje elastice pentru cateva saptamani pentru a reduce tumefierea si a comprima pielea pe noul contur. 

Liposuctia cu laser

Spre deosebire de liposuctia clasica, aceasta interventie presupune introducerea unei canule care emite in varf un fasciul laser ce incalzeste si topeste depozitele de grasime. Apoi grasimea si fluidele se elimina prin metoda de liposuctie clasica.

Activitatile se pot relua dupa 1 saptamana, iar cele fizice dupa 4 saptamani.

Complicatiile liposuctiei sunt : edemul, hematomul sau suprainfectarea zonei.O complicatie mai grava este tromboflebita sau trombembolism pulmonar.

De ce noi?

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate.

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.