0762883377

Lipoaspiratie Bucuresti

lipoaspiratia sau liposuctia zonelor
lipoaspiratia sau liposuctia zonelor

Lipoaspiratie/Liposuctie

Lipoaspiratia este o interventie care are ca scop indepartarea depozitelor de grasime. Aceasta procedura nu inseamna slabire ci remodelarea zonelor in cazul persoanelor care au depozite adipoase in exces si au o greutate aproape normala,sunt sanatosi fizic si au o piele elastica.

De obicei, depozitele de grasime apar in zona abdominala, a coapselor, bratelor, feselor,a gambelor dar si a fetei. Pentru barbati, interventia este mai solicitata in zona pectorala.

Greutatea pe care o aveti trebuie sa fie stabila pentru ca rezultatul acesteia este permanent doar daca aveti o greutate stabila.Nu se recomanda liposuctia pentru persoanele supraponderale.Nu este un tratament impotriva obezitatii,iar celulitate nu se diminueaza in urma acestei interventii.

Ce presupune operatia de lipoaspiratie/
liposuctie?

Liposuctia clasica consta in:se face o incizie, se introduce un tub mic si se evacueaza grasimea si fluidele.Operatia dureaza 1-3 ore in functie de complexitate.Dupa ce liposuctia este completa, zona tratata se va tumefia si vor apărea echimoze (vânătăi). Veti simti discomfort local si veti lua analgezicele prescrise de medicul specialist. De asemenea, va trebui sa purtati imbracaminte de compresie sau bandaje elastice pentru cateva saptamani pentru a reduce tumefierea si a comprima pielea pe noul contur.

 

Liposuctia cu laser

Spre deosebire de liposuctia clasica, aceasta interventie presupune introducerea unei canule care emite in varf un fasciul laser ce incalzeste si topeste depozitele de grasime. Apoi grasimea si fluidele se elimina prin metoda de liposuctie clasica.

Activitatile se pot relua dupa 1 saptamana, iar cele fizice dupa 4 saptamani.

Complicatiile liposuctiei sunt : edemul, hematomul sau suprainfectarea zonei.O complicatie mai grava este tromboflebita sau trombembolism pulmonar.

De ce sa ne alegi pe noi?

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate. Sunt asteptari diversificate intr-un domeniu care sustine schimbari fizice.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat. Pe mainile oricarui doctor din clinica noastra v-ati incredinta frumusetea a efectuat cel putin 1000 de proceduri.

Serviciile noastre

Testimoniale

Îngrijirea și siguranța pacienților este prioritatea noastră numărul unu. De aceea insistăm asupra consultatiilor pre-chirurgicale, o evaluare completă a stării de sănătate actuale și a istoricului medical înainte de operație.

Ai nevoie de o finantare? Acum si in rate prin TBI-Credit