0762883377

Lipofilling – injectare cu propria grasime

lipofilling chirurgie plastica
lipofilling chirurgie plastica

Lipofilling sau injectarea cu grasime proprie

Este o procedura chirurgicala ce consta in extragerea grasimii de la nivelul abdomenului, prelucrarea si injectarea la nivel facial in zonele fara volum. Este folosita pentru corectarea pometilor, umplerea santurilor nazogeniene, a buzelor sau acolo unde este nevoie.

Interventia are o durata de o ora,in functie de cate zone sunt tratate, iar anestezia este locala. Poti pleca acasa in aceeasi zi.

Imediat dupa interventie zona se va umfla, iar dupa o saptamana va puteti relua activitatile zilnice.

Riscurile acestei interventii sunt: aparitia asimetriilor si infectii. Pentru ca se foloseste grasime proprie,nu exista riscul de respingere sau alergie.

Rezultatul se vede dupa 3 saptamani si devine permanent dupa ce 20-30% din cantitatea de grasime a fost absorbita de organism.

De ce sa ne alegi pe noi?

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate. Sunt asteptari diversificate intr-un domeniu care sustine schimbari fizice.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat. Pe mainile oricarui doctor din clinica noastra v-ati incredinta frumusetea a efectuat cel putin 1000 de proceduri.

Serviciile noastre

Testimoniale

Îngrijirea și siguranța pacienților este prioritatea noastră numărul unu. De aceea insistăm asupra consultatiilor pre-chirurgicale, o evaluare completă a stării de sănătate actuale și a istoricului medical înainte de operație.

Ai nevoie de o finantare? Acum si in rate prin TBI-Credit