0762883377

Otoplastie

Operatie la urechi

Otoplastia

Nemultumirea pentru aspectul neplacut al urechilor este intalnita in randul multor persoane.Pozitia,forma sau marimea neadecvata a urechilor duce la un discomfort emotional.

Operatia de otoplastie este ce ai nevoie in cazul unor urechi clapauge, departate de cap, marite sau inestetice.De otoplastie pot beneficia atat copiii peste 5 ani precum si adultii.

.

Operatie la urechi

Ce presupune operatia otoplastie?

Interventia dureaza 1-2 ore in functie de complexitate si este efectuata sub anestezie locala.

Postoperator se va purta un bandaj in jurul capului timp 1-3 saptamani pentru protectie si sustinerea intr-o pozitie corecta a urechilor. Durerea este minima si se va administra tratament.Firele se extrag la 7-14 zile. Preluarea activitatilor se face la o saptamana.

Riscurile sunt minime. Cicatricile ramase in urma interventiei sunt plasate intr-un loc foarte putin vizibil, iar o posibila infectie se tratateaza cu antibiotic.

De ce sa ne alegi pe noi?

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate. Sunt asteptari diversificate intr-un domeniu care sustine schimbari fizice.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat. Pe mainile oricarui doctor din clinica noastra v-ati incredinta frumusetea a efectuat cel putin 1000 de proceduri.

Serviciile noastre

Testimoniale

Îngrijirea și siguranța pacienților este prioritatea noastră. De aceea insistăm asupra consultatiilor pre-chirurgicale, o evaluare completă a stării de sănătate actuale și a istoricului medical înainte de operație.

Ai nevoie de o finantare? Acum si in rate prin TBI-Credit