0762883377

Rinoplastie

Operatia de rinoplastie

Rinoplastie

Rinoplastia este o operatie solicitata in intreaga lume deoarece nasul este un factor important in fizionomia fetei.

Rinoplastia imbunatateste estetica nasului.In cazul in care pacientul prezinta si o deviatie de sept, interventiei se poate asocia si o septoplastie pentru imbunatatirea respiratiei.Rinoplastie se poate efectua in acelasi timp cu septoplastia, astfel rezultatul fiind satisfactia unui nas frumos si sanatos.

Operatia de rinoplastie

Ce presupune operatia de rinoplastie?

Operatia dureaza 1-2 ore si se efectueaza inchis, deschis sau semideschis. Majoritatea operatiilor sunt efectuate inchis. Interventia are loc prin interiorul narilor, iar procedura nu lasa cicatrici vizibile. Anestezia este generala, timp in care se sculpteaza osul si cartilajul pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Perioada de spitalizare este de o zi. Timp de 24-48 ore dupa interventie sunt introduse in nari mese pentru impiedicarea sangerarii. Inflamatia se retrage dupa 7-10 zile. In primele saptamani se va evita purtarea ochelarilor si suflarea nasului. Evitarea expunerii la soare, frig sau caldura este recomandata in primele 3 luni. Medicul va oferi instructiuni specifice in legatura cu igienizarea si ingrijirea zonei.Activitatile pot fi preluate la 7 zile dupa interventie.

Riscurile operatiei de rinoplastie

Printre riscurile operatiei de rinoplastie se innumara:

  • pierderea sensibilitatii nasului
  • durere pe termen lung
  • cicatrici vizibile
  • dificultati la respiratie

Rezultatul se vede dupa cateva saptamani si este permanent.

De ce sa ne alegi pe noi?

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate. Sunt asteptari diversificate intr-un domeniu care sustine schimbari fizice.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat. Pe mainile oricarui doctor din clinica noastra v-ati incredinta frumusetea a efectuat cel putin 1000 de proceduri.

Serviciile noastre

Testimoniale

Îngrijirea și siguranța pacienților este prioritatea noastră numărul unu. De aceea insistăm asupra consultatiilor pre-chirurgicale, o evaluare completă a stării de sănătate actuale și a istoricului medical înainte de operație.

Ai nevoie de o finantare? Acum si in rate prin TBI-Credit