Terapia PRP

Andrei-Gregorian-Dr21671-ConvertImage

Ce este?

Procedura minim-invaziva ce presupune injectarea de plasma proprie (bogata in trombocite). Terapia este recomandata pentru tratamentul cicatricilor si ridurilor de la nivelul fetei, gatului, decolteului, mainilor sau scalpului.

alege clinica gregorian

Consulta lista cu preturi si alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza. 

Ce presupune?

Pentru efectuarea acestui tratament, pacientei i se recolteaza o cantitate mica de sange, aproximativ 8 ml, intr-o eprubeta speciala. Proba de sange recoltata este supusa unui proces de centrifugare, timp in care plasma si trombocitele sunt separate de restul elementelor din sange. Plasma astfel pregatita, imbogatita cu vitamine si aminoacizi, este injectata apoi in zona care se doreste a fi reintinerita – zona faciala (in jurul ochilor, al gurii si nasului), decolteu, maini, scalp (impotriva caderii parului).

Efectul regenerativ

Sangele este format din plasma si celule sangvine – celule rosii, celule albe (sau leucocite) si trombocite sau plachete sangvine. Plasma imbogatita cu trombocite sau terapia PRP foloseste practic sangele propriu al fiecarui pacient, dar cu o concentratie mai mare de plachete (trombocite), care au aceasta capacitate importanta de a regenera și vindeca locul în care sunt injectate.

De ce noi?

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate.

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.