termeni si conditii

Informatii generale

Magazinul online www.clinicagregorian.ro cuprinde orice fel de informatii prezentate sub forma de texte, poze, baze de date, produse, preturi, logo-uri, reclame si constituie integral continutul magazinului online www.clinicagregorian.ro, proprietate a Clinica Gregorian SRL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Accesarea si/sau  utilizarea site-ului www.clinicagregorian.ro reprezinta acordul dumneavoastra, in mod expres si fara echivoc, asupra acestor termeni si conditii.

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, precum si continutul si/sau structura site-ului. Datorita volumului mare de informatii, specificatiile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site pot fi modificate in orice moment, fara sa fie necesara o notificare prealabila.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si Clinica Gregorian SRL se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti, doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul – persoana fizica sau juridica intr-un contract la distanta.

Contractul la distanta este incheiat intre Clinica Gregorian SRL, in calitate de vanzator si un consumator – cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare online organizat de catre Clinica Gregorian SRL, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa ca functionalitate principala in magazinul online;

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii pe e-mail a mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de e-mail office@clinicagregorian.ro.

Ulterior prelucrarii comenzii de catre Clinica Gregorian SRL nu ne asumam raspunderea consecintelor care pot sa decurga din transmiterea datelor eronate de catre dvs. 

Pentru a inlatura orice nelamurire referioare la codurile de conduita aplicabile si  relevante conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si prevederilor Legii 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, la sectiunea “Acte normative”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Definitii ale prezentului document:

Clinica Gregorian SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa respecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul Clinica Gregorian

VANZATOR: CLINICA GREGORIAN SRL Clinica Gregorian cu sediul Bucuresti, in Str. Sf.Constantin Ugulea, nr.2, ap.17, Sector 1, Nr. Reg. Com.: J40/5979/2021, CIF: 44037729, denumita in continuare Clinica Gregorian SRL.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online www.clinicagregorian.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: intreaga platforma web apartinand  CLINICA GREGORIAN SRLcare se afla la adresa www.clinicagregorian.ro , prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre CLINICA GREGORIAN SRL In magazinul online 

BUNURI: Produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online P.F.A PAUL IONUȚ SÎMBOTIN

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 48 h – 7 zile;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online www.clinicagregorian.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa pot fi revalidate telefonic sau electronic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport/operator clienti/comenzi CLINICA GREGORIAN SRL. 

CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul online CLINICA GREGORIAN SRL pentru prima data.

Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara de luni pana vineri in intervalul 9:00 – 18:00.

Comenzile plasate in zilele de sambata si/sau duminica si/sau sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau validare electronica.

Validarea electronica reprezinta verificarea si confirmarea platii online cu cardul bancar si implicit verificarea tuturor datelor de identificare ale clientului si ale adresei de expediere.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii suficient de complete cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge posibilitatea finalizarii comenzii online. Continutul publicat in magazinul online clinicagregorian.ro are caracter orientativ, dar cat mai exact posibil si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de CLINICA GREGORIAN SRL ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

CLINICA GREGORIAN SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imaginilor si specificatiilor tehnice, nelimitandu-se, insa, doar la acestea.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante despre produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, Vanzatorul isi aloca dreptul de a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea NU s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlu de prezentare. Produsele comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) fata de aspectul real al produsului, in functie de lotul de fabricatie.

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, clinicagregorian.ro, in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, doar daca in urma interactiunii cu site-ul, Clientul completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este Doar si Numai pentru a-i  solicita in mod expres informatii destinate finalizarii procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul cumpărătorului, CLINICA GREGORIAN SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cel solicitat in comanda inițială. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Toate tarifele aferente bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON). Preturile produselor pot fi actualizate zilnic.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Promotiile sunt valabile:

  • pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;
  • in limitele stocurilor disponibile. CLINICA GREGORIAN SRL nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul online din erori ce nu-i apartin.

CLINICA GREGORIAN SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul online www.clinicagregorian.ro se face, prin intermediul formularului de contact disponibil, si/sau a adresei de e-mail si/sau telefonic la numarul afisat in zona de contact a website-ului.

CLINICA GREGORIAN SRL isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe e-mail sau telefonic daca, in urma interactiunii cu site-ul, acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila si/sau incompleta.

Procesul de comanda

Clientul poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau din  pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze comanda dupa selectarea unei modalitati de plata si livrare.

Produsele adaugate in cosul de cumparaturi nu atrag si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor adaugate in cos.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele lui de contact sunt complete si corecte. Daca este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii, cumparatorul poate fi contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta in momentul furnizarii datelor de contact.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

  • Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de CLINICA GREGORIAN SRL- datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;
  • Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;
  • Livrarea prin curier/mijloacele de transport clinicagregorian.ro nu a fost posibila (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);
  • Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil)

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia. Mai multe detalii cu privire la acest aspect gasiti aici.

In magazinul online clinicagregorian.ro, produsele sunt afisate cu mai multe tipuri de disponibilitate, in functie de care produsele pot fi comandate online sau rezervate in magazine.

In vederea optimizarii serviciului de comenzi online, clinicagregorian.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientilor la anumite facilitati ale magazinul online, cum ar fi imposibilitatea finalizarii unei comenzi online daca clientul nu si-a creat cont de utilizator.

De asemenea, unele facilitati, puse la dispozitia clientilor in magazinul online, cum ar fi modalitatile de livrare si plata, pot fi conditionate/restrictionate in functie de alte conditii ce tin de stoc si metode specifice de livrare.

Din motive intemeiate ce pot sau aduc prejudicii materiale sau de imagine magazinului, clinicagregorian.ro poate restricționa accesul unor clienti la anumite facilitati puse la dispozitie in magazinul online, cum ar fi modalitatile de plata si livrare. Pentru mai multe detalii specifice, ce tin de motivele care au dus la luarea acestor masuri, clientii in cauza se pot adresa serviciului de Asistență pentru clienti.

In cazul comenzilor achitate electronic, Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a clientului, iar eventualele litigii vor fi solutionate intre acesta si banca emitenta a cardului.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului clinicagregorian.ro incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile proprii (cum sunt, de exemplu: numele site-ului, simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea CLINICA GREGORIAN SRL si a colaboratorilor acestuia si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media, insa fara a se limita la acestea, prezentate pe acest site sunt detinute de catre CLINICA GREGORIAN SRL si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. CLINICA GREGORIAN SRLva actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care clinicagregorian.ro  confera Vizitatorului/Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a continutului site-ului este interzisa.

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere.  Clinicagregorian.ro nu este responsabil pentru niciun incident direct si / sau indirect si /sau orice alte pierderi, costuri si /sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii si /sau navigarii in site si /sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea, clinicagregorian.ro nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane si / sau orice defectiune a sistemului informatic si /sau orice alte erori, defectiuni si / sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta CLINICA GREGORIAN SRLnu va fi responsabil pentru nicio dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabil a de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului si plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

Clinicagregorian.ro nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

Clinicagregorian.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea “checkbox-ului” “Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. Clinicagregorian.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

  • sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;
  • sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre clinicagregorian.ro.

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publica niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda, fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.clinicagregorian.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

Termeni remarketing

In paginile website-ului www.clinicagregorian.ro prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.

Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Cutiamagului.ro  pentru a oferi anunturi de promovare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing.O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.clinicagregorian.ro.

In cazul in care vizitatorii site-ului Cutiamagului.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de e-mail, adresa postala sau numar de telefon. In cazul in care vizitatorii site-ului clinicagregorian.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre partenerii nostri de publicitate, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor conform politcii de cookies.

Facturarea si emiterea documentelor insotitoare ale coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor daca este cazul si prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare etc.

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens, clinicagregorian.ro nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau finalizarii procesului de comanda online.

Clinicagregorian.ro va transmite clientului factura aferenta comenzii, in format electronic, pe adresa de email introduse si daca este cazul, ela cerere in format fizic, o data cu livrarea Bunurilor. Astfel, clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a facturilor emise.

In cazul in care factura nu este disponibila pe emailul clientului, in maximum 48 de ore de la plasarea comenzii, acesta este rugat sa trimita o sesizare pe adresa de e-mail office@clinicagregorian.ro .

Produse:

Fotografiile disponibile pe site-ul clinicagregorian.ro au scop informativ. In anumite situatii, nuantele si caracteristicile pot diferi usor fata de cele prezentate pe site, in functie de disponibilitate, lot si tipul de material.

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor.

Riscul deteliorarii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

Livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate sau a mijloacelor de transport clinicagregorian.ro, conform alegerii Clientului.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card) catre curier sau personalul Cutiamagului.ro 

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora.

Metoda de livrare:

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul României, contra cost, prin firma de curierat.

clinicagregorian.ro expediază produsele cumpărătorului în termenul menționat pe site, în  termen de 1 – 14 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii pe platformă. 

Costul expedierii este suportat de către cumpărător iar acesta este reglementat de către prețul afișat de vânzător. Costurile aferente transportului sunt următoarele: transport colet la domiciliu / la serviciu – tariful practicat de curierat rapid, aproximativ 25 RON, sau in funcție de posibilii kilometri suplimentari.

De obicei, livrarea produselor se efectuează în termen de 24-48h, de la preluarea coletului de către curier. 

Returul produselor

Returul produselor se supune condițiilor prevăzute de OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, cu completările și modificările ulterioare.

Conform legislației din România, puteți să returnați produsele cumpărate în termen de 14 zile de la cumpărarea lor.

Așadar, dumneavoastră, consumatorul, aveți dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fară penalități și fară invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina dumneavoastră, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, dacă doriți să renunțați la un produs trebuie să ne trimiteți o înștiințare prin email sau apel telefonic la datele afisate pe website sau prin completarea formularului aferent, prin care anunțați dorința/intentia de renunțare la produs.

Dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare și nu poate fi vândut că și produs nou ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi diferența de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat sau, în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervăm dreptul de a refuza produsul.

Termenul legal de restituire a produselor este de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora. Completați formularul de retur si mentionati contul dvs. IBAN, în care doriți să se efectueze restituirea sumei aferentă produselor returnate. În cazul în care plata s-a efectuat prin card bancar, cont IBAN unde va fi rambursat pretul este o acelasi cont din care plata respectiv a fost facuta.

Pentru returnarea produselor puteți să folosiți formularul de returnare pe care il gasiti in footerul website-ului (in parte de jos). Puteti solicita returnarea produsului si telefonic.  

Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 20 de zile lucratoare de la recepționarea returului, prin transfer bancar. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fară a returna plata.

Rambursarea se face numai prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tău IBAN, alcătuit din 24 de caractere pe care îl completați în formularul de retur)

Nu expediați coletul  retur cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară.

Dupa caz, returul se face doar cu firma de curierat cu care s-a primit coletul.

Dacă dvs. nu împachetați corespunzător pentru protejarea / manipularea produselor returnate, curierul este îndreptățit să nu preia, pe cheltuiala clinicagregorian.ro bunurile notificate pentru retur. Dacă dvs. trimiteți produsele împachetate necorespunzător pentru protejare / manipulare prin altă metodă (alt curier, poșta română, predare personală etc.) sunteți răspunzător de orice distrugeri, defecte, descompletări constatate la recepția returului. Prevederile de mai sus nu se referă la ambalajul original al produselor ci la orice ambalaj care conform standardelor de curierat precizate pe pagina curierului care sunt în măsură să protejeze produsele în funcție de specificul lor (material, dimensiuni etc.). Clinicagregorian.ro își rezervă dreptul să nu accepte produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

 Următoarele categorii de produse nu se pot returna:

 – Nu se pot returna produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (perisabile);

 – Nu se pot returna produsele la care etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

 – Nu se pot returna lumânările care deja au fost aprinse sau prezintă urme de utilizare.

 – De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

 – Daca pentru achiziția produselor s-a folosit un tip de reducere, aceasta nu va fi returnata.  Astfel, suma platită real va fi cea pe care clientul o recuperează.

Costul returnării produsului este suportat de catre Client.

Produsele ce fac obiectul returului se vor expedia prin serviciile de curierat agreate de www. clinicagregorian.ro către www. clinicagregorian.ro.

Returul prin poșta română nu este acceptat!

Returul prin alte firme de curier – prețul returului și costul acestuia va fi suportat de către dumneavoastră sau imputat din valoarea totală a rambursului.

În cazul alegerii unui alt serviciu de curierat, costurile de transport, pentru returul produselor, vor fi suportate integral de către cumpărător. 

Returnarea contravalorii produselor

Returnarea contravalorii produselor acceptate de www. clinicagregorian.ro ca retur, se va face în termen de maxim 20 zile calendaristice de la data denunțării contractului de către cumpărător, fără a-i fi solicitate acestuia din urma alte cheltuieli aferente rambursării sumelor.

www. clinicagregorian.ro va returna banii achitați de cumpărător prin:

Virament bancar: din contul Clinica Gregorian SRL  în contul clientului (contul din care a fost efectuată plata).

Forta majora

Forta majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului) exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente de la sediul Vanzatorului.