Testimoniale

Andreea calugaru

Procedura minim invaziva refacere 

Street style tras felis ultricies egestas pharetra sed

Procedura minim invaziva refacere 

Dana munteanu

Marirea sanilor

Retro Disco Fashion d

ljgvljgvhyhi

Frumusetea interioara trebuie exprimata si in exterior

5/5
„Multumesc mult pentru serivicile acordate! ❤ Sunt foarte multumita de rezultat! Buzele mele au forma dorita!"
Andrei Claudia
5/5
„Recomand aceasta clinica cu tot dragul pentru serviciile oferite răbdarea și îndemânarea celui mai chipes🙈😁doctor ❤️❤️”
Zois Cristina
5/5
„Clinica Gregorian este un centru al frumuseții! Echipa de profesioniști, produsele de calitate și modul în care ești tratat, întregesc experiența minunată! Medicii sunt în primul rând OAMENI - te ascultă, îți răspund întrebărilor, te liniștesc și glumesc. Echipa clinicii Gregorian este formată din persoane de calitate, atente la micile detalii, care își doresc ca fiecare pacient să fie foarte mulțumit de modul în care a fost tratat. Și să nu mai vorbim de rezultate…sunt pur și simplu excelente! Atât procedurile minim invazive cât și cele chirurgicale sunt realizate cu minuțiozitate, astfel încât rezultatele sunt foarte reușite! Recomand din suflet Clinica Gregorian! ❤️”
Mihaela Popescu
5/5
„Am 3 interventii pana acum la dr. Firass. Cu rezultate mult peste asteptari. Cand te uiti in ochii lui vezi incredere, umanitate si bun simt. Vezi un om harnic. In clinica Gregorian simti onestitate, caldura si flexibilitate. Esti printre oameni. Te simti acasa. Felicitarile mele si asa clientii simt sa se intoarca mereu si mereu. 👏 👏 👏 👏 👏❤️❤️❤️”
Andreea Popa
5/5
„Am vizitat clinica Gregorian pt implantul mamar. Vreau sa spun ca la 2 ore de la interventie m-am dus singura la baie iar la 2 zile faceam curat in casa. Durere 0. Cel mai dulce personal si cei mai draguti! Va multumesc si ne revedem in curand pt alte interventii! 💋”
Chilaru Mihaela
5/5
„După 2 săptămâni de la efectuarea bichectomiei (extragerea grăsimii din obraji), prietenii îmi spun că se vede foarte bine, iar eu sunt extrem de mulțumită de această intervenție și de rezultatul ei, chiar dacă încă nu este cel final.
Mulțumesc domnilor doctori de la clinica Gregorian pentru atenție, dedicație și profesionalism!
Chitu Diana Elena
5/5
„Aspectul buzelor mele după 2 săptămâni de la injectarea cu 0,7 ml de acid este absolut superb!👄 Având în vedere că este prima dată când apelez la procedura de volumizare a buzelor, nu mă așteptam ca rezultatul să fie atât de frumos, natural și rezistent! Mulți nu și-au dat seama ce schimbare am făcut, dar au sesizat o îmbunătățire a aspectului meu! 🥰 Exact ce îmi doream! 💕 Vă mulțumesc mult! 💋”
Roberta Alessandra
5/5
„O echipa minunata care te face sa te simti “ ca acasa” de cum pasesti in clinica. Sunt cei mai buni doctori, cu multa rabdare explica in detaliu fiecare procedura si iti raspund la toate intrebarile. Recomand 😍❤️”
Irina Gabriela
5/5
„Ma bucur ca existati si nu uitati ca sunteti cei mai buni ! Cu siguranta voi fi o viitoare pacienta care va veni cu inima deschisa la clinica voastra pentru o augumentare mamara ! 🤗”
Marius Elena Adusmanoaie
5/5
„Va pup si va iubesc din tot sufletul meu! Va multumesc pentru tot.Efectiv mi-ati schimbat viata,mi-ati redat increderea in mine❤ chiar faceti minuni si va recomand din tot sufletul.”
Iuliana Tâmplaru
5/5
„Cine vine prima data continua sa vina datorita … profesionalitatii si prieteniei voastre💖💖 Vă recomand din suflet! De peste 8 ani vă vizitez cu rezultate perfecte!”
Carmen Cristofor
5/5
„Trebuie sa recunosc ca am fost puțin speriata,dar cu ajutorul vostru am trecut peste.Sunteti mininati ,cei mai buni și cu cele mai bune rezultate.Sunt foarte foarte multumita de ceea ce ați făcut pentru mine,nu cred ca este o alta clinica mai perfecta de cat Clinica Gregorian. Va mulțumesc din suflet întregi echipe și domnului Dr.Firass .!!!”
Mariana Tone
CalatorIa porneste acum

Alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza.