Tratamente faciale:

Lips,,Neck,,Part,Of,Beauty,Woman,Face.,Partial,Beauty,Model

Ce este peelingul chimic?

Peelingul chimic este o procedura cosmetica noninvaziva care are in vedere imbunatatirea aspectului pielii si presupune indepartarea celulelor moarte si a straturilor superioare ale pielii prin aplicarea unei solutii chimice. Aceasta tehnica vizeaza zona fetei, gatului si a mainilor. Profunzimea peelingului – superficial, mediu, profund – se determina in functie de problema tratata si de tipul pielii fiecarei persoane in parte.

alege clinica gregorian

Consulta lista cu preturi si alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza. 

Tipuri de peeling

  • Peeling superficial. Se folosesc acizi alfa-hidroxi sau alti acizi slabi ce au in vedere doar afectarea stratului superficial al pelii prin exfolierea usoara a acestuia. Tratamentul se recomanda pentru a imbunatati aspectul tenului depigmentat sau al pielii aspre, precum si pentru a oferi un aspect mai tanar fetei, gatului, decolteului sau mainilor. Un peeling superficial prezinta urmari precum un disconfort lejer in timpul procedurii, o descuamare fina ce poate dura 3-7 zile si permite reluarea activitatii in scurt timp. Pentru a obtine rezultate optime, procedeul se poate repeta la  intervale de 3-6 saptamani.

  • Peeling mediu. Se folosesc acizi precum acidul glicolic sau acidul tricloracetic ce vizeaza atat stratul superficial, cat si stratul mijlociu al pielii, urmarind eliminarea celulelor deteriorate. Se poate recomanda acest tip de peeling pentru a trata petele pigmentare de pe piele cauzate de procesul de imbatranire, liniile fine, ridurile, pistruii si decolorarea moderata a pielii. Totodata este indicat pentru a netezi pielea aspra sau pentru a trata anumite modificari precanceroase, ca de exemplu keratozele actinice.

  • Peeling profund. Tehnica presupune utilizarea acidului tricloracetic sau fenolului pentru a patrunde adanc in stratul mijlociu al pielii. Tratamentul elimina liniile moderate, petele cauzate de procesul de imbatranire, pistruii si cicatricile superficiale. Procedura este utilizata pe fata si poate fi realizata o singura data conducand la o imbunatatire importanta a aspectului pielii.

Alte tratamente faciale

  • Terapia vampir (PRP)
  • Mezoterapie
  • Tratament Dermapen
  • Laser
  • Lipoliza

Frumusetea interioara trebuie exprimata si in exterior

Lips,,Neck,,Part,Of,Beauty,Face,Of,Young,Woman,,Smooth

VOLUMIZAREA BUZELOR CU ACID HIALURONIC

Procedura non-chirurgicala, minim invaziva ce vizeaza obtinerea controlata a unui plus de volum, contur sau forma  a buzelor, dar si corectarea unor posibile asimetrii prin injectarea acidului hialuronic de cea mai buna calitate ales in functie de necesitatea/dorinta fiecarei paciente ( vascozitate diferita).

RINOCORECTIE CU ACID HIALURONIC (REMODELARE NON-CHIRURGICALA A NASULUI)

Reprezinta o interventie minim-invaziva ce propune corectarea micilor imperfectiuni sau asimetrii la nivelul nasului. Avantajele acestei proceduri constau in modificări care nu implică schimbări majore de mărime sau formă, dar si timpul redus de recuperare comparativ cu rinocorectia chirurgicala. Fillerele cu acid hialuronic vor conferi volum și formă acolo unde este necesar.

Closeup,Shot,Of,Female,Face,Makeup
CalatorIa porneste acum
Alege cel mai potrivit tratament pentru o schimbare care conteaza.

CEARCANE

  1. Umplerea cearcanelor cu acid hialuronic este o procedura non-chirurgicala ce presupune restabilirea volumului zonei de sub ochi si confera luminozitate acesteia. Printre avantajele acestei proceduri se numara tehnica moderna de umplere a cearcanelor folosind o microcanula atraumatica, minimizand astfel riscul aparitiei echimozelor sau a altor efecte secundare; confera un rezultat natural si presupune o durata de recuperare minima.
  1. Depigmentarea cearcanelor este o procedura non-chirurgicala, minim invaziv ce presupune injectarea unui cocktail de substante pe baza de vitamina C cu efect antioxidant oferind astfel un rezultat ce confera luminozitate zonei afectate.

ridurile "colier"

Procedura non-chirurgicala, minim invaziva ce are in vedere netezirea ridurilor inestetice de pe gat prin injectarea de acid hialuronic. Printre cauzele ce determina formarea acestor linii fine se numara pierderea fermitatii si elasticitatii pielii ca urmare a inaintarii in varsta sau diferiti alti factori externi.

hialuronidaza

Procedura non-chirurgicala minim invaziva ce presupune injectarea unei substante/enzime (hialuronidaza- este o enzimă ce catalizează și favorizează degradarea rapidă a acidului hialuronic) ce are ca scop topirea acidului diferite situatii printre care putem enumera: injectarea eronata sau in exces a acidului hialuronic, migrarea acestuia etc.

Augmentarea pometilor

Procedura non-chirurgicala, minim invaziva care are rolul de a contura zona mediana a fetei prin injectarea de acid hialuronic in pometi si confera astfel un efect sculptat.

Ridurile de fumator ("smoker lines")

Procedura non-chirurgicala ce vizeaza estomparea, prin injectarea de acid hialuronic, a ridurilor situate deasupra buzei superioare; cauzele frecvente ale aparitiei acestor riduri sunt fumatul, expunerea la soare timp indelungat sau posibile gesturi repetate de incretire a buzelor, etc.

Augmentarea barbiei si a mandibulei

Procedura non-chirurgicala, minim invaziva ce presupune injectarea de acid hialuronic avand ca scop marirea, volumizarea si crearea unui aspect uniform la nivelul fetei. Corectarea unor asimetrii in acest caz va avea in vedere o structura mandibulara deja existenta si se va tine cont de trasaturile si geometria fetei pentru un rezultat armonios si natural.

De ce noi?

Nivel de satisfactie

Putem afirma cu sinceritate ca peste 90% dintre pacientii nostri sunt multumiti de rezultate.

De 7 ani dedicati pacientilor

Anual ne trec pragul peste 3000 de pacienti atat din tara, cat si de peste hotare.

Profesionalism

Odata cu timpul a venit si experienta. Personalul nostru medical este instruit si specializat.

Managementul calitatii

In fiecare zi incercam sa imbunatatim serviciile noastre. De aceea am obtinut certificatul de garantie pentru managementul calitatii.